CLIENTI PERSOANE FIZICE

Oferta noastra pentru clienti persoane fizice.

DERULAREA ÎNTREGULUI PROCES DE LA A LA Z

Noi ne ocupăm de tot! Derulare de la A la Z a întregului proces de soluționare a cazurilor de daune pentru clienții noștri persoane fizice.

CLIENTI PERSOANE FIZICE

Întâi apar daunele și apoi problemele…

Niciun caz de daune nu este unul obișnuit – cu atât mai puțin pentru păgubit. Având în vedere toate constatările necesare pentru stabilirea valorii daunelor și a despăgubirii acestora, orice persoană poate ajunge foarte ușor într-o poziție defavorabilă. Aceste probleme pot fi însă evitate. În calitate de păgubit al unui accident rutier, asigurătorul părții vinovate va prelua, în baza răspunderii, toate costurile, inclusiv cele aferente expertizei SZU.
Este cel mai bine să lăsați toate aspectele legate de stabilirea daunelor în seama persoanelor care se pricep mai bine – și anume experții noștri.
Aceștia se ocupă neîntârziat de situația dumneavoastră specială – ținând seama de toate circumstanțele și valorile. Recomandăm să aveți mereu la îndemână principalul nostru număr de telefon. Acesta este +49 (0)8638/ 9816000.

Apropo: Independent de modul de prelucrare a daunelor, SZU elaborează și expertize dedicate pentru rulote auto, vehicule pentru camping, vehicule agricole și forestiere respectiv ambarcațiuni și automobile de epocă.

Imediat la fața locului

În timp ce dumneavoastră vă gândiți încă la modul de producere a accidentului, experții noștri se află în majoritatea cazurilor deja la fața locului. În termen de 48 de ore – de la München la Hamburg și de la Köln la Leipzig. Clienții noștri sunt încântați nu numai de rapiditatea noastră ci și de intensitatea și flexibilitatea, cu care ne străduim să soluționăm fiecare dosar de daună. Știm asta din multiplele discuții purtate cu clienții. Promisiunea noastră: nu se va schimba nimic.

Societatea SZU GmbH acționează prin intermediul experților săi pe întreg teritoriul Germaniei. Acest lucru ne permite să punem la dispoziția dumneavoastră un expert în cel mult 48 de ore, independent de locul în care vă aflați (de la München până la Hamburg și de la Köln la Leipzig). Din discuțiile purtate cu clienții noștri știm că aceștia apreciază atât rapiditatea cât și flexibilitatea și derularea individualizată a fiecărui dosar de daună.

Derularea întregului proces de la A la Z

Serviciul nostru dedicat persoanelor fizice preia pentru dumneavoastră întreaga activitate de soluționare: elaborarea expertizei, depunerea tuturor documentelor necesare la asigurătorul părții adverse și recomandarea unui avocat specializat – în măsura în care acest lucru se impune sau este cerut de client.

Mereu la dispoziția dumneavoastră:

Pe durata întregului proces de derulare a cazului de daune puteți discuta cu un referent de specialitate competent, care va răspunde tuturor întrebărilor dumneavoastră. Un alt aspect ce nu trebuie neglijat: toate expertizele și rapoartele privind avariile sunt verificate la nivel central de către un al doilea referent de specialitate, anterior punerii lor la dispoziție. Acest lucru se datorează implementării la nivelul societății SZU GmbH a principiului celor patru ochi, menit să asigure calitatea și seriozitatea expertizelor noastre.

ASIGURAREA DE RASPUNDERE CIVILA AUTO

Reprezentarea obiectivă a intereselor dumneavoastră.
Regularizarea rapidă a daunelor acoperite prin asigurarea de răspundere civilă auto.

RAPOARTE PRIVIND STAREA TEHNICA

Este important să stiti starea tehnica reală! Evaluarea stării tehnice a autovehiculelor folosite şi a automobilelor de epocă.

CONFIRMAREA REPARATIEI

Dumneavoastră aveţi nevoie de ea – noi o punem la dispoziţie. De multe ori indispensabilă: confirmarea reparaţiei.

EXPERTIZAREA AUTOMOBILELOR DE EPOCA

Pentru protecţia automobilului dumneavoastră favorit. Expertizarea automobilelor de epocă de la A la Z.

CONTACT

AICI NE PUTETI CONTACTA

SCRIETI-NE UN E-MAIL
SAU SUNATI-NE

SZU Evaluare Daune S.R.L.
Str. Vasile Cârlova Nr.41
Timişoara
Romania

TEL: +40 (0) 729984610
FAX: +40 (0) 372255058 
E-MAIL: p.blajan@szu-gmbh.eu