EXPERTIZAREA RADARELOR

De multe ori nu aţi depăşit limita de viteză! Şi măsurătorile radarelor pot fi eronate.

DERULAREA ÎNTREGULUI PROCES DE LA A LA Z

Societatea SZU GmbH s-a specializat printre altele pe verificarea şi elaborarea expertizelor în cazul depăşirii vitezei legale şi a nerespectării culorii roşii a semafoarelor. Expertizele întocmite au ajutat o mulţime de avocaţi la apărarea cu succes a clienţilor lor.

EXPERTIZAREA RADARELOR

La peste 3 milioane de cazuri de nerespectare a regulilor de circulaţie pe an nu trebuie să fie neapărat corectă fiecare acuzaţie. Fiecare metodă respectiv sistem de măsurare are la bază anumite indicaţii, a căror respectare asigură valabilitatea măsurătorilor. Pentru fiecare radar trebuie să fie disponibile anumite date înregistrate şi specificaţii ale producătorului, inclusiv certificatul de etalonare a instalaţiei de măsurare.

Suplimentar există alţi parametrii, ce trebuie verificaţi la fiecare măsurătoare: Valabilitatea imaginilor unui sistem de măsurare este verificată prin intermediul unui cadru, pe care este plasată fotografia. În cazul altor tipuri de sisteme, un rol important în au şi celelalte autovehicule ce apar în imagine, dat fiind că acestea pot influenţa după caz măsurătoarea. Există anumite criterii şi pentru plasarea corectă a aparatelor.

Toate aceste aspecte pot fi verificate prin intermediul unui avocat, în urma verificării actelor din dosar. Societatea SZU GmbH elaborează, după caz, o expertiză pe baza acestor documente, pentru a verifica corectitudinea măsurătorii şi respectarea toleranţelor relevante la măsurare. De multe ori, şoferii au scăpat astfel de punctele de penalizare aplicate sau şi-au recuperat permisul de conducere reţinut.

IMPORTANT!

O expertiză se efectuează de regulă numai atunci când şoferului i se aplică puncte de penalizare sau există riscul reţinerii permisului de conducere. Costurile aferente sunt preluate de asigurarea de protecţie juridică numai în astfel de cazuri. Recomandăm întotdeauna consultarea unui avocat specializat în acest domeniu.

Nu ezitaţi să ne contactaţi dacă aveţi nelămuriri sau dacă sunteţi în căutarea unui avocat specializat în acest domeniu. Persoana noastră de contact – doamna Ines Kluge – poate fi contactată la numărul de telefon 08638 / 981 60 25 sau la adresa de e-mail info@szu-gmbh.de

Blitzergutachten

ASIGURAREA DE RASPUNDERE CIVILA AUTO

Reprezentarea obiectivă a intereselor dumneavoastră.
Regularizarea rapidă a daunelor acoperite prin asigurarea de răspundere civilă auto.

EXPERTIZAREA AUTOMOBILELOR DE EPOCA

Pentru protecţia automobilului dumneavoastră favorit. Expertizarea automobilelor de epocă de la A la Z.

CONFIRMAREA REPARATIEI

Dumneavoastră aveţi nevoie de ea – noi o punem la dispoziţie. De multe ori indispensabilă: confirmarea reparaţiei.

DAUNELE ACOPERITE DE ASIGURAREA CASCO

Informaţii utile privind asigurarea Casco. Derularea intregului proces de la A la Z.

CONTACT

AICI NE PUTETI CONTACTA

SCRIETI-NE UN E-MAIL
SAU SUNATI-NE

SZU Evaluare Daune S.R.L.
Str. Vasile Cârlova Nr.41
Timişoara
Romania

TEL: +40 (0) 729984610
FAX: +40 (0) 372255058 
E-MAIL: p.blajan@szu-gmbh.eu