DESPRE NOI

Succes prin servicii, competență și rapiditate.

CLIENTII NOSTRI SE POT BAZA PE NOI.

Creștere prin încredere – Aceasta este deviza prin care societatea SZU GmbH s-a dezvoltat în permanență din momentul constituirii ei de către Johann Köck, fiind în prezent una din cele mai mari și de succes societăți de expertiză din sudul Germaniei. Cine apelează la noi știe că se poate baza în orice moment pe prelucrarea eficientă, exactă și rapidă a solicitărilor. Pe viitor nu se va schimba nimic din acest punct de vedere.

INFORMATII DESPRE SZU GMBH

Iată câteva informații suplimentare despre societatea SZU GMBH: Clienții noștri sunt atât persoane fizice cât și companii mari și cunoscute. Doar la sediul central din Waldkraiburg, Bavaria, lucrează aproximativ 50 de angajați intens la soluționarea solicitărilor dumneavoastră și la derularea fără probleme a tuturor solicitărilor. Societatea SZU GmbH colaborează cu peste 160 de experți la nivelul Germaniei și al Europei, pentru a putea ajunge în orice locație din Germania în termen de 48 de ore.

Compania dispune, pe lângă locațiile din Germania, de sucursale în Bulgaria, Dubai, Iran, Irak, Arabia Saudită, Macedonia, România, Cehia și Polonia. Acest lucru ne permite să acționăm rapid și nebirocratic în beneficiul clienților noștri.

CLIENTI PERSOANE FIZICE

Noi ne ocupăm de tot! Derulare de la A la Z a întregului proces de soluționare a cazurilor de daune pentru clienții noștri persoane fizice.

CLIENTI PERSOANE JURIDICE

O daună nu înseamnă întotdeauna o pierdere. Derularea întregului proces de la A la Z.

CONTACT

AICI NE PUTETI CONTACTA

SCRIETI-NE UN E-MAIL
SAU SUNATI-NE

SZU Evaluare Daune S.R.L.
Str. Vasile Cârlova Nr.41
Timişoara
Romania

TEL: +40 (0) 729984610
FAX: +40 (0) 372255058 
E-MAIL: p.blajan@szu-gmbh.eu