RAPOARTE PRIVIND STAREA TEHNICA

Este important să stiti starea tehnică reală! Evaluarea stării tehnice a autovehiculelor folosite şi a automobilelor de epocă.

CU NOI FACETI CEA MAI BUNA ALEGERE

Evaluatorii independenţi ai societăţii SZU GmbH stabilesc pentru dumneavoastră rapid, competent şi la un preţ accesibil valoarea fiecărui autoturism sau autovehicul utilitar. Noi verificăm inclusiv automobile de epocă, rulote auto şi vehicule pentru camping. Aceste evaluări constituie cea mai bună bază de negociere a preţului cu vânzătorul, deoarece vă indică valoarea reală a autovehiculului pe care doriţi să-l achiziţionaţi.

RAPID, PROFESIONIST, UTIL.

Elaborarea unui raport privind starea tehnică a unui autovehicul presupune ţinerea unei evidenţe a daunelor vizibile cât şi a reparaţiilor necesare. Această activitate include şi verificarea tuturor documentelor, precum cartea de service, dovada efectuării inspecţiilor tehnice periodice şi vechile facturi aferente reparaţiilor efectuate, în măsura în care acestea sunt disponibile. Toate acestea ajută expertul să evalueze credibil numărul de kilometrii parcurşi şi starea generală a autovehiculului. Rezultatele evaluării vă vor ajuta, în calitate de vânzător sau cumpărător, la negocierea preţului.

O vopsea strălucitoare nu este o garanţie pentru starea tehnică corespunzătoare a autovehiculului!

În prezent, multe autovehicule sunt vândute nemijlocit între persoane fizice prin intermediul internetului. Şi aici puteţi beneficia de competenţa şi sprijinul nostru la un preţ competitiv. Puteţi solicita efectuarea unei evaluări a stării tehnice a autovehiculului dorit de dumneavoastră. Noi vom contacta vânzătorul pentru efectuarea unei evaluări la faţa locului a autovehiculului. Rezultatele evaluării vă vor fi comunicate direct prin e-mail. Puteţi solicita online efectuarea unei evaluări a stării tehnice şi plăti direct prin PayPal.

Acestea sunt doar câteva din motivele pentru care ar trebui să apelaţi la serviciile societăţii SZU GmbH – deoarece şi în acest caz se aplică regula:
Un evaluator autorizat se va deplasa în termen de 48 de ore oriunde pe teritoriul Germaniei, pentru a inspecta autovehiculul şi a vă informa cât mai exact în legătură cu valoarea autovehiculului de care sunteţi interesat.

ASIGURAREA DE RASPUNDERE CIVILA AUTO

Reprezentarea obiectivă a intereselor dumneavoastră.
Regularizarea rapidă a daunelor acoperite prin asigurarea de răspundere civilă auto.

EXPERTIZAREA AUTOMOBILELOR DE EPOCA

Pentru protecţia automobilului dumneavoastră favorit. Expertizarea automobilelor de epocă de la A la Z.

EXPERTIZAREA RADARELOR

De multe ori nu aţi depăşit limita de viteză! Şi măsurătorile radarelor pot fi eronate.

CONFIRMAREA REPARATIEI

Dumneavoastră aveţi nevoie de ea – noi o punem la dispoziţie. De multe ori indispensabilă: confirmarea reparaţiei.

CONTACT

AICI NE PUTETI CONTACTA

SCRIETI-NE UN E-MAIL
SAU SUNATI-NE

SZU Evaluare Daune S.R.L.
Str. Vasile Cârlova Nr.41
Timişoara
Romania

TEL: +40 (0) 729984610
FAX: +40 (0) 372255058 
E-MAIL: p.blajan@szu-gmbh.eu