EXPERTIZA AUTOMOBILELOR DE EPOCA

Pentru protecţia automobilului dumneavoastră favorit.

DERULAREA ÎNTREGULUI PROCES DE LA A LA Z

Automobilele de epocă sunt întotdeauna „obiecte de mare preţ“ – o daună ar fi o adevărată catastrofă pentru proprietar! Valoarea sentimentală nu poate fi cuantificată – spre deosebire de daunele materiale. Acestea pot fi stabilite cu exactitate atunci când beneficiezi de serviciile celor mai buni experţi. Experţii SZU, instruiţi intens şi, cu toată neutralitatea lor, pasionaţi de automobile de epocă, ţin seama de toţi factorii relevanţi şi de toate detaliile privind valoarea de înlocuire – pentru ca automobilul dumneavoastră de epocă să fie asigurat corespunzător. Costurile aferente sunt preluate, de regulă, integral de asigurarea părţii vinovate.

Bineînţeles că efectuăm şi evaluări ale automobilului dumneavoastră de epocă, pentru cazul în care doriţi de exemplu să încheiaţi o asigurare.

Daunele au un impact emoţional şi mai puternic în cazul automobilelor de epocă atent îngrijite. Din păcate, nicio asigurare nu poate acoperi valoarea sentimentală a unui automobil de epocă deteriorat. Experţii SZU GmbH, special instruiţi pentru evaluarea automobilelor de epocă, pot determina cu exactitate daunele materiale rezultate. Şi în acest caz este important să apelăm la un expert neutru. Costurile aferente sunt preluate, de regulă, integral de asigurarea părţii vinovate. Evaluarea unui automobil de epocă este necesară în multe cazuri pentru încheierea unei asigurări sau pentru determinarea valorii la vânzare sau cumpărare.

EVALUAREA

Societatea SZU GmbH are o vastă experienţă în evaluarea autovehiculelor deosebite, cum sunt cele de epocă, în ceea ce privește costurile speciale de reparaţie şi procurarea pieselor de schimb necesare. Putem efectua, împreună cu ateliere specializate în reparaţia automobilelor de epocă, evaluări competente ale daunelor şi să ne asigurăm că dumneavoastră, în calitate de persoană prejudiciată, veţi fi despăgubit corect.

Acest lucru este important în special în acele cazuri în care există disensiuni în legătură cu valoarea daunelor şi modul de acoperire al acestora precum şi în legătură cu starea reală a automobilului de epocă anterior apariţiei cazului de daune. La fel de importantă este stabilirea exactă a valorii în cazul unui incendiu sau al furtului automobilului de epocă. De aceea este foarte important ca fiecare proprietar al unui automobil de epocă să solicite, anterior apariţiei unei posibile daune, evaluarea acestuia de către un expert SZU GmbH şi să actualizeze periodic evaluarea. O evaluare efectuată în ultimii 2 ani reprezintă cea mai bună premisă pentru stabilirea anticipată a valorii automobilului de epocă şi pentru acoperirea rapidă şi completă a daunelor de către asigurător.

EXPERŢII NOȘTRI

Experţii SZU GmbH cu experienţă deosebită în segmentul automobilelor de epocă sunt activi pe întreg teritoriul Germaniei, putând stabili la faţa locului valoarea reală a autovehiculului dumneavoastră deosebit.

Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru programări la numărul de telefon +49 (0) 8638 / 9816000

ASIGURAREA DE RASPUNDERE CIVILA AUTO

Reprezentarea obiectivă a intereselor dumneavoastră.
Regularizarea rapidă a daunelor acoperite prin asigurarea de răspundere civilă auto.

EXPERTIZAREA RADARELOR

De multe ori nu aţi depăşit limita de viteză! Şi măsurătorile radarelor pot fi eronate.

CONFIRMAREA REPARATIEI

Dumneavoastră aveţi nevoie de ea – noi o punem la dispoziţie. De multe ori indispensabilă: confirmarea reparaţiei.

RAPOARTE PRIVIND STAREA TEHNICA

Este important să stiti starea tehnica reală! Evaluarea stării tehnice a autovehiculelor folosite şi a automobilelor de epocă.