AUTOTURISME / AUTOVEHICULE UTILITARE

Evaluarea şi expertizarea autovehiculelor şi vehiculelor utilitare.

O GRIJA MAI PUTIN PENTRU COMPANII:

Evaluarea si expertiza autovehiculelor / vehiculelor de orice fel.

AUTOTURISME / AUTOVEHICULE UTILITARE

Societatea SZU GmbH evaluează valoarea şi daunele la autovehicule şi vehicule utilitare de orice fel. Cel mai des sunt evaluate camioanele, autobuzele, rulote auto şi vehicule pentru camping. O altă activitate de bază a societăţii noastre este evaluarea obiectivă autovehiculelor returnate la finalul contractelor de leasing.

Asigurarea de răspundere civilă înseamnă: noi ne ocupăm de toate problemele.

Clienţii noştri pot afla printr-un singur telefon despre ce daună este vorba şi ce asigurare o acoperă. Întreaga consiliere are loc telefonic. În cazul daunelor acoperite de asigurarea de răspundere civilă, compania dumneavoastră nu va trebui să suporte eventualele cheltuieli, dat fiind că asigurătorul părţii vinovate va acoperi nu numai daunele, ci şi evaluarea daunelor de către SZU GmbH.

Asigurarea Casco face diferenţa.

În cazul în care dumneavoastră sau un angajat al dumneavoastră a cauzat daunele, acestea vor fi acoperite de asigurarea Casco. Aceasta este valabilă şi în cazul daunelor cauzate de vânt sau de grindină. În acest caz, asigurătorul decide singur dacă apelează sau nu la un expert. În unele situaţii, asigurătorul permite alegerea liberă a expertului. În astfel de cazuri puteţi apela la noi pentru evaluarea daunelor, costurile aferente urmând a fi acoperite de asigurarea Casco. În cazul apelării la SZU GmbH, vom stabili, independent de un atelier auto, daunele rezultate şi vom elabora un deviz estimativ al costurile de reparaţie, urmând a pune la dispoziţie inclusiv poze relevante. În cadrul activităţii noastre identificăm şi asigurăm inclusiv dovezile necesare.

Autovehiculele returnate la finalul contractelor de leasing – care este valoarea lor reală?

Achiziţia de autovehicule în leasing a devenit tot mai populară în ultimii ani. Societatea SZU GmbH stabileşte pentru dumneavoastră rapid şi sigur valoarea autovehiculelor returnate la finalul contractelor de leasing. La solicitarea clientului, ne ocupăm împreună cu companii de renume inclusiv de vânzarea acestor autovehicule. Acest tip de servicii sunt foarte populare în rândul băncilor şi al societăţilor de leasing.

Venim rapid în ajutorul dumneavoastră, oriunde v-aţi afla.

Ne puteţi contacta nemijlocit şi gratuit la numărul de telefon +49 8638 / 98160-25. Ne vom ocupa imediat de solicitarea dumneavoastră individuală şi vă vom consilia în mod neangajant. Experţii SZU GmbH sunt activi pe întreg teritoriul Germaniei şi se deplasează la faţa locului în cel mult 48 de ore, pentru a stabili valoarea şi a evalua daunele. Datorită capacităţii noastre de reacţie şi a comunicării directe economisiţi timp şi veţi dispune de informaţiile necesare pentru a lua deciziile ce se impun.

DAUNE PE DURATA TRANSPORTULUI

Mărfuri, valori, drumuri prin Europa. Dispare frica de eventualele daune cauzate pe durata transportului.

EVALUAREA UTILAJELOR SI APARATELOR

Expertiza utilajelor si aparatelor de catre experti.

CONTACT

AICI NE PUTETI CONTACTA

SCRIETI-NE UN E-MAIL
SAU SUNATI-NE

SZU Evaluare Daune S.R.L.
Str. Vasile Cârlova Nr.41
Timişoara
Romania

TEL: +40 (0) 729984610
FAX: +40 (0) 372255058 
E-MAIL: p.blajan@szu-gmbh.eu