CLIENTI PERSOANE JURIDICE

Rapid, competent și un serviciu complet.

O DAUNA NU INSEAMNA INTOTDEAUNA O PIERDERE

Companiile apreciază serviciile competente, rapide şi complete oferite de societatea SZU GmbH. Cu cât mai rapid ne ocupăm de daunele cauzate societăţii dumneavoastră, cu atât aveţi mai mult timp la dispoziţie pentru a vă ocupa de activitatea dumneavoastră.

CLIENTI PERSOANE JURIDICE

Indiferent că vorbim de avarii pe durata transportului sau daune cauzate de accidente la nivelul procesului de producţie sau al parcului de autovehicule: vă puteţi baza întotdeauna pe sprijinul nostru. Evaluatorii şi experţii SZU GmbH acţionează pe întreg teritoriul Germaniei, la nivel european sau chiar mondial.

Vă garantăm că ne vom deplasa în termen de 48 de ore oriunde pe teritoriul Germaniei, chiar şi în cele mai îndepărtate locuri. Datorită competenţelor, preciziei, abordării noastre individuale, a rapidităţii de reacţie şi a flexibilităţii noastre veţi putea relua activitatea dumneavoastră rapid şi nestingherit în urma apariţiei daunei. Acest lucru este esenţial.

Soluţii personalizate pentru clienţii persoane juridice

Pentru soluţionarea cât mai repede a dosarelor de daună la nivelul Germaniei şi al Europei vă punem la dispoziţie o linie telefonică specială, la care puteţi discuta cu un referent de specialitate, ce vă va îndruma şi consilia nemijlocit pe întreaga durată a procesului.

Nu doar timpul costă bani.

Experţii SZU GmbH acţionează în numele companiei pe întreg teritoriul Germania, la nivel european şi chiar mondial. Indiferent că vorbim de Hamburg, München, Köln sau Leipzig: experţii noştri vor fi la faţa locului în cel mult 48 de ore.

Dumneavoastră sunteţi cel mai important pentru noi:

Toate solicitările clienţilor persoane juridice sunt gestionate şi organizate nemijlocit de la locaţia noastră centrală din sudul Germaniei. Toate expertizele şi rapoartele de avarie sunt verificate din nou în Waldkraiburg de către un al doilea expert, anterior punerii lor la dispoziţia clienţilor. Acest lucru se datorează implementării principiului celor patru ochi la nivelul societăţii SZU GmbH. Bineînţeles că garantăm calitatea expertizelor şi evaluărilor noastre cu numele şi renumele nostru.

Nu ezitaţi să ne contactaţi. Noi vă vom răspunde rapid şi individual tuturor întrebărilor dumneavoastră. Clienţii persoane juridice pot apela nemijlocit la persoana noastră de contact – doamna Ines Kluge – la numărul de telefon +49 8638 / 98160-25.

AUTOTURISME / AUTOVEHICULE UTILITARE

O grijă mai puţin pentru companii: evaluarea si expertiza autovehiculelor / vehiculelor utilitare de orice fel.

DAUNE PE DURATA TRANSPORTULUI

Mărfuri, valori, drumuri prin Europa. Dispare frica de eventualele daune cauzate pe durata transportului.

EVALUAREA UTILAJELOR SI APARATELOR

Expertiza utilajelor si aparatelor de catre experti.

UTILAJE AGRICOLE SI FORESTIERE

Aşa veţi obţine recolte bune în continuare! Expertizarea utilajelor agricole şi forestiere.

DAUNELE ACOPERITE DE ASIGURAREA CASCO

Informaţii utile privind asigurarea Casco. Derularea intregului proces de la A la Z.

DESPRE NOI

SZU GmbH s-a dezvoltat în permanență din momentul constituirii ei de către Johann Köck, fiind în prezent una din cele mai mari și de succes societăți de expertiză din sudul Germaniei.