DAUNE PE DURATA TRANSPORTULUI

WMărfuri, valori, drumuri prin Europa. Dispare frica de eventualele daune cauzate pe durata transportului.

DAUNE PE DURATA TRANSPORTULUI

Este transportul de mărfuri pe teritoriul Germaniei şi la nivel global una din competenţele de bază ale companiei dumneavoastră? Oricând pot apărea situaţii neprevăzute, ca de ex. accidente pe durata transportului cu deteriorarea mărfii. Cu ajutorul experţilor SZU veţi avea situaţia rapid sub control.

ÎN CEL MAI SCURT TIMP LA FAŢA LOCULUI

În câteva ore, comisarii noştri de avarie verifică şi evaluează marfa deteriorată. Datorită reţelei noastre ample de experţi suntem repede la faţa locului. Mărfurile deteriorate sunt verificate neîntârziat, urmând a fi elaborat un raport preliminar. Aici este inclusă şi asigurarea mărfii deteriorate la faţa locului sau identificarea unui cumpărător interesat (după caz). Rapoartele de avarie pot fi întocmite la cerere şi în alte limbi.

Mai mulţi specialişti, mai multă experienţă

Experţii SZU GmbH pot evalua sigur daunele apărute la diferite tipuri de mărfuri. Aici sunt incluse printre altele alimentele precum mâncare congelată, utilajele, plantele sau produsele textile. Suplimentar sunt disponibile expertize suplimentare, precum analize de laborator. Aici este inclusă şi asigurarea dovezilor necesare pentru stabilirea cauzei.

Noi ne ocupăm de siguranţa proprietăţii dumneavoastră

La cerere preluăm şi asigurarea, transbordarea sau transportul mai departe al mărfurilor avariate. Aici este inclusă şi depozitarea corespunzătoare, de ex. în spaţii frigorifice corespunzătoare, în măsura în care acest lucru se impune. La cererea dumneavoastră ne putem ocupa şi de vânzarea mai departe a mărfurilor avariate ulterior evaluării acestora sau de identificarea unei firme specializate în eliminarea mărfii, în măsura în care aceasta nu poate fi tranzacţionată pe piaţa liberă.

AUTOTURISME / AUTOVEHICULE UTILITARE

O grijă mai puţin pentru companii: evaluarea si expertiza autovehiculelor / vehiculelor utilitare de orice fel.

EVALUAREA UTILAJELOR SI APARATELOR

Expertiza utilajelor si aparatelor de catre experti.

CONTACT

AICI NE PUTETI CONTACTA

SCRIETI-NE UN E-MAIL
SAU SUNATI-NE

SZU Evaluare Daune S.R.L.
Str. Vasile Cârlova Nr.41
Timişoara
Romania

TEL: +40 (0) 729984610
FAX: +40 (0) 372255058 
E-MAIL: p.blajan@szu-gmbh.eu